Scrapbooking Patchwork Tutoriales

06 noviembre 2012

BORN TO QUILT -3r Mistery Quilt-

Qui no coneix el fantàstic treball que fa la Véronique Requena de Born to Quilt??!! Jo no m'hi he pogut resistir. Finalment m'he inscrit al 3r Mistery Quilt que començarà el proper mes de gener (2013).
La mateixa Véronique em va enviar el full d'inscripció amb tota l'explicació i em va semblar mooolt interessant. Així que ràpidament vaig complimentar la sol.licitud i li vaig retornar.
Ara estic a l'espera que li arribin les robes del fons que venen dels USA. Cada mes ens arribarà un bloc, amb tots els seus detallets (botons, charms...), fins a tenir-ne confeccionats un total de 10. Un cop tinguem els 10 blocs fets ja podrem acabar el Mistery Quilt.
Us deixo l'enllaç per si algú està interessat. Encara esteu a temps d'apuntar-vos. Una abraçada.


Cliqueu a la imatge per a més informació. Clicar sobre la imagen para más información.

4 comentarios:

  1. Hola Marta, jo tinc començat un "Mystery Quilt" crec que és el segon, em vaig comprar el llibre i m'hi vaig possar de seguida,és molt engresquedor, però vaig fer un "paron" al arribar l'estiu i encara l'he de recuperar, jo personalment vaig alucinar amb la mida dels blogs, a veure si el recupero ben aviat !!!
    Petons

    ResponderEliminar
  2. Hola Marta,
    Yo de coser... como que no. Ahora tengo tanta feina con el ganchillo, pero la casa de la foto si que me gusta, yo quiero una igual.
    Buen fin de semana Marta!

    ResponderEliminar
  3. Hola Marta! Jo tambe m'hi he apuntat al mq3. Ja he pagat el primer bloc pero tinc dubtes sobre si comprar la roba tambe. Costa 69 euros. Val la pena?

    ResponderEliminar
  4. Hola Lameneno!!
    Jo finalment he comprat les robes. També tenia els meus dubtes però finalment m'he decidit.No et puc dir si val la pena o no perquè encara no m'han arribat, però suposo que aconseguir robes d'aquest estil per aquí és més difícil... així que...a veure com seran!!
    Estem en contacte!!Ja intercanviarem experiències misterioses,jeje!!
    Una abraçada i gràcies per visitar-me!!

    ResponderEliminar

¡¡Gracias por dejar tu comentario!!!¡¡No tardes en volver!!♥♥♥