Scrapbooking Patchwork Tutoriales

03 septiembre 2011

BIG SHOT from USA


Estoy súper contenta...porque mi amiga y compañera de trabajo Sonia me ha traido la máquina Big Shot (imprescindible para las scrapbookeras) ni más ni menos que de Estados Unidos. Le hice el encargo y aquí está. Para que veais que no es broma os muestro unas fotos de la tienda donde me la compró. The Ink Pad en la 37 Ave de New York...guauuuuuuuuuuu!!!No sé si me hace más ilusión la máquina en si, saber que viene de allí o las fotosssss en particular,jejje!!! Moltes gràcies Sònia!!!!!!!!!!!

5 comentarios:

  1. No m'estranya que estiguis tant contenta, això és lo més que pot desitjar tenir una scrapbookera, disfrutala !!!
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. Gebnial Marta! T'ho passaràs el doble de bé ara fent scrap. Segur que la vares provar de seguida. Es mereix una convidada aquesta amiga.

    ResponderEliminar
  3. Hola Marta, una buena compra, que la disfrutes, espero ver lo que haces con ella. Besitos

    ResponderEliminar
  4. Marta!! m'ha fet molta ilu tot el que has escrit! t'ho vaig portar encantada!! ja m' ensenyaràs totes les cosetes que fas!! un petonàs i fins demà wapaaa!!

    ResponderEliminar
  5. Hola Elisabeth!!Doncs sí, serveix per troquelar i fer gravats amb paper. Pots troquelar diferents tipus de material, paper, cartolina, feltre, fullola, plaques d'alumini prim...
    L'únic problema que li veig és q les plaques per troquelar són força cares!!Espero q de mica en mica vagin baixant de preu!!
    Fins aviat i gràcies per passar-te pel meu bloc!!

    ResponderEliminar

¡¡Gracias por dejar tu comentario!!!¡¡No tardes en volver!!♥♥♥