Scrapbooking Patchwork Tutoriales

12 junio 2011

Després de la Fira

Ahir va tenir lloc la Fira de les Labors amb un èxit rotund!!Pel matí el temps no va acompanyar gaire sobretot a primera hora...feia una tramuntanetaa...Sort que no va ploure i que, de mica en mica, el temps va anar millorant!! Jo estava a la paradeta d'intercanvi i a la trobada blogguera. Tot s'ha de dir que d'intercanvis van haver-hi ben pocs...a veure si l'any vinent la gent s'anima més. La trobada blogguera tampoc va ser allò que tothom coneix com una trobada. Per l'estand van aparèixer l'Helena, la Nuna, la Sílvia, la Mati i la Pilar que ja les coneixia de la passada trobada blogguer q vam fer a Torroella. De gent nova només va aparèixer una noia. El que haig d'explicar-vos es que vam fer unes llistes on la gent hi va anotar adreces de blogs interessants. Al final va sortir un bon llistat. Quan ho tinguem enllestit penjarem les adreces dels nous blocs al bloc de l'Associació. Si no vau tenir l'oportunitat de disfrutar de la Fira, encara esteu a temps de venir a veure l'exposició que romandrà oberta fins els proper cap de setmana. Fins aviatttttt!!

Create your own video slideshow at animoto.com.


7 comentarios:

  1. Una llàstima no coincidir!!
    I tampoc vaig poder penjar la targeteta del meu blog!!! Agg!!! Quina ràbia!!!!

    Però, ja ens veure'm, maca!!!!

    Una superfira, nena!!! Quina feinada!!!!

    Petonets,
    Pilarín

    ResponderEliminar
  2. Hola Marta, amb la moguda del muntatge ,la guardia de l'exposició i el taller de la tarda, no vaig pensar amb el raconet de l'intercanvi i les bloggers, vaig pasar vint-i-cinc mil vegades per allà davant vostre i no vaig deixar la meva adressa, ho sento !!!
    Si la vols apuntar, tu mateixa...
    Molts petons

    ResponderEliminar
  3. Ostres, era la 1a excursió que muntavem i no vam pensar en la trobada de bloggers, però si penjeu la llista de blogs ens agradarà tenir-la, nosaltres al nostre també deixarem algunes fotos d'aquest dia.
    Una abraçada.
    www.lamerceriademalgrat.blogspot.com

    ResponderEliminar
  4. Això està fet "LA Merceria"!!!Una abraçada!!

    ResponderEliminar
  5. Hola Marta, fue una Fira estupenda y tuvimos buen tiempo , hasta el domingo que viene!!!Petóns

    ResponderEliminar
  6. Que be que poguessis anar!!!
    I tornar a veure unes quantes cares coneguedes!!!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  7. Hola Marta, gràcies per repartir les meves tarjetes! Espero que es noti amb les seguidores al bloc, jejeje... Pel que fa al cistellet, te'l regalo, ok? Segur que el recicles i en fas alguna cosa bonica. Apa wapa, fins aviat...

    ResponderEliminar

¡¡Gracias por dejar tu comentario!!!¡¡No tardes en volver!!♥♥♥