Scrapbooking Patchwork Tutoriales

07 febrero 2010

Beatrix Potter


Fa uns anys va caure a les meves mans una revista de labors que duia gràfics dels dibuixos que feia la genial Beatrix Potter, escriptora i il-lustradora britànica de diversos llibres infantils de la primera dècada del segle XX. Em van agradar tant que em vaig comprar tots els llibres que estaven editats en petit format en anglès. Aquí us presento uns dels treballs relacionats amb aquesta fantàstica autora. Val la pena endinsar-se en la seva vida. Descobreixes coses fascinants. Aquest llibre el vaig comprar fa poc, està traduït al castellà. El mateix dibuix fet en punt de creu.

10 comentarios:

  1. No havia vist mai els dibuixos de Beatrix Potter en punt de creu, jo tinc calendaris i contes, estic enamorada dels seus dibuixos, fa molt temps vaig pintar un llitet de nina de Ikea amb un dibuix que vaig treure d'un llibre, per regalar a la meva neboda.

    ResponderEliminar
  2. Marta te a quedado preciosa la conejita, gracias por tú referencia cultural sobre Beatrix Potter, un beso.

    ResponderEliminar
  3. Florin, si no recordo malament els gràfics els vaig treure de la revista de Labores de Ana (Extra). Es tracta d'un número antic. Si t'interessés et podria mirar exactament de quin número es tracta. No sé si els hi deuen quedar existències del mateix. Si veus q no n'hi ha i t'interessa algun disseny en concret jo te'l podria passar. Una abraçada.

    ResponderEliminar
  4. ¡¡Gracias Paqui!!
    Sobre Beatrix Potter hay una película que vale la pena ver también. Puede que la encuentres en la biblioteca. Si quieres lo puedes mirar. Lleva por título Miss Potter. Un beso

    ResponderEliminar
  5. Hola Marta¡¡¡ he visto 6 veces la pelicula, me encanta ¡¡¡ Que maravilla encontrar a alguien que le gusten estos dibujos¡¡¡ son tan dulces, y la pelicula igual de dulce. Me gustaria comprarme al menos un libro. Y el grafico de punto de cruz perfectoooo- Que alegria saber que a ti tambien te gusta ¡¡¡ Un beso- Te he añadido en mis blogs preferidos.

    ResponderEliminar
  6. Muchas gracias Begoña!!Los libros los compré via ebay. Me los enviaron desde Inglaterra. Estuve mirando si los encontraba por aquí pero no hubo manera. Hay una dirección en la que podrás encontrar diferentes artículos de merchandising así como también libros relacionados. Es esta: www.peterrabbit.com
    Un beso.

    ResponderEliminar
  7. Hola Marta, ya he visto la pagina muy chula, esta muy bien. Graciasssss

    ResponderEliminar
  8. Hola Marta
    Ja fa 18 anys que vaig anar a Anglaterra, i allà vaig adquirir els llibres de la Beatrix Potter pels meus nebots, aquells anys ja feien per TV3 dibuixos per infants.
    Sempre m'han agradat aquestes il·lustracions, fins i tot m'enviaven un cataleg de la casa que els comercialitzava per Anglaterra.
    M'ha agradat molt llegir el teu post, m'ha fet girar el cap a la prestatgeria on està endreçat.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  9. A les botigues Abacus teniu els seus llibres, m'agrade molt la vida d'aquesta dona i la seva passió per la natura.

    ResponderEliminar
  10. Que lindos trabajos , hace poco vi la pelicula de Beatriz Potter me gusto mucho . besos

    ResponderEliminar

¡¡Gracias por dejar tu comentario!!!¡¡No tardes en volver!!♥♥♥