Scrapbooking Patchwork Tutoriales

08 noviembre 2009

Més decoupage

Us mostro les passes que s'han de seguir per decorar una capsa "corrientis y vulgaris" de sabates amb la tècnica del decoupage. 1r) Els Materials
2n) Donem una capa d'imprimació, a la capsa, amb gesso per borrar les marques o etiquetes que pugui tenir. De pas obtindrem un efecte de fusta envellida. Quan s'asseca es llima suaument. 3r) Anem enganxant el paper prèviament retallat. La composició resta a la creativitat personal.


1 comentario:

  1. Vaia crack!!! Això del decoupage és molt maco. Per si t'agrada el tema, et faig saber q els dies 27-28-29 de novembre hi ha una fira de manualitats a Barcelona que es diu "Creativa". S'ha de pagar entrada i a dins hi ha tot de paradetes on venen material i pots agafar moltes idees per fer diferents tipus de manualitats: patchword, decoupage, scrapbooking, punt de creu, pintura, restauració de mobles, joieria, etc. També et pots apuntar a tallers de diverses coses. Jo hi vaig anar fa 2 anys i vaig quedar al.lucinada!! Això sí: s'hi ha d'anar carregada d calés, pq t'enamores de tot!!!
    Jo segurament hi aniré el dissabte al matí i a tarda. Ex: entrar a les 10, fer parada per dinar (d'1 a 3 està a petar!) i marxar a les 4. Vindrà la Gemma de Torroella, segurament la Montse Bagudà i una altra noia. Si vols venir, ja ho saps!!!! És una passada!! Et deixo l'adreça de la pàgina web perquè te'n facis a la idea: http://www.creativa-spain.com/ Si entres a l'apartat de Barcelona ja veuràs que ho explica tot. Ens veiem!!!

    ResponderEliminar

¡¡Gracias por dejar tu comentario!!!¡¡No tardes en volver!!♥♥♥