Scrapbooking Patchwork Tutoriales

29 octubre 2009

Anys i anys!!


Hola a tothom!! Avui és un dia especial per a mi!! Avui faig 31 anys. He pensat que seria diferent i original ,començar aquest nou període de 365 dies, estrenant a nivell mundial, el meu blog!! Algú es preguntarà per què l'he titulat 3 de 2?!! 3 de 2 és el nom que rebia un programa de ràdio que vaig començar a fer, juntament amb la meva estimada amiga Pilar, l'Ester i en Raül a Ràdio Castellar quan tenia 16 anys i anava a l'institut.
Castellar del Vallès és el meu poble natal. El 3 de 2 va marcar un abans i un després en la meva vida. D'aquella època en guardo un bons records. (Pròximament us adjuntaré uns fragments d'aquests divertits programes d'entreteniment!!)
Aquest blog no pretén ser un espai d'autobiografia. Pretenc que sigui un espai obert. Un espai que em permeti expressar els meus pensaments i compartir amb el món les meves inquietuds. Avui m'he permès la llicència, amb la reestrena del 3 de 2, de fer menció al meu passat. Espero que m'acompanyeu en aquest nou projecte i en gaudim conjuntament. GRÀCIES per estar aquí!!

5 comentarios:

  1. Primeraaaa!!! ;)
    Felicitats per l'aniversari i pel nou blog! Ja aniré passant per aquí.

    ResponderEliminar
  2. Admiro la idea que has tingut, com sempre ets una persona enprenedora i creativa. Et desitjo molta sort en el teu progecte i espero impacient més aconteixements.
    Albert.

    ResponderEliminar
  3. que tinguis molta sort marta! I estarem aquí tots impacients mirant les actualitzacions del teu blog. Compta amb mi.

    ResponderEliminar
  4. Moltes felicitats pel "cumple".

    Per fer un comentari se m'acud una frase de Gustave Flaubert que te rel-lació amb el tema:

    "El futur ens tortura i el passat ens encadena.
    Heus aqui per qué s éns escapa el present"

    Molta sort amb el blog.

    Llibert.

    ResponderEliminar

¡¡Gracias por dejar tu comentario!!!¡¡No tardes en volver!!♥♥♥