Scrapbooking Patchwork Tutoriales

25 febrero 2012

Country pots 2!! Reciclatge al poder!!


Avui, el que us ensenyo, és un treball fet amb llaunes de conserva reciclades.Vivim en un món on molts dels productes que consumim venen empaquetats, envasats, precintats...i molts d'aquests embolcalls es poden aprofitar donant-los-hi una nova utilitat...Doncs així ho he fet jo...He agafat els pots, després de rentar-los molt bé, i els hi he (hem) fet uns foradets de drenatge a la base. (Els foradets me'ls ha fet l'Albert, tot s'ha de dir,jeje). Tot seguit els hi he donat una capa d'imprimació i quan ha estat seca els hi he enganxat, fent servir, la tècnica del decoupage un paper molt "british vintage". Aquí podeu veure el resultat. Uns fantàstics testos retro!!!!!!! Us haig de dir que hi he acabat plantant unes arrels tuberoses de dalies...a veure si floreixen!!

20 febrero 2012

Revista online Country Dreams!!

Para ir preparando la primavera, hoy os presento la revista online Country Dreams, para mi...imprescindible. Todos los proyectos que incluye son preciosos y, a su vez, fáciles de llevar a cabo. Espero que os sirva de inspiración!!Saludos.


12 febrero 2012

Cajonera -DMC- "vintage"


Aquí tenéis otra de mis manualidades. Esta vez se trata de la transformación de una vieja cajonera de hilos Coats Fabra que me dió mi suegra Conxita. Como podéis ver originariamente era de color madera con los tiradores de plástico verde. Era de suponer que, en un plis-plas, me iba a poner manos a la obra para darle un aire más actual... así que decidí transformarla en una cajonera de estilo shabby chic vintage. (El estilo country y vintange me encantan...)Así que primero, la lijé, le di una capa de imprimación y la pinté de blanco. Luego, acabé forrando, la parte interna de los cajones, con servilletas de papel. Apliqué la técnica del decoupage por dentro y el scrapbooking por fuera, enganchando unas letras para poder identificar lo que iba a guardar en ellos. ¿Qué os parece?Los muebles tienen la gracia de poderles dar una nueva vida a base de ganas e imaginación!!Saludos. Si queréis ver el proceso...mirar el vídeo...seguro que os gusta!!

04 febrero 2012

1ª Trobada Patchwork (2ªpart)

Avui ha tingut lloc a Torroella de Montgrí la 1ª Trobada de Patchwork de la província de Girona. Diferents treballs s'han pogut veure a l'església de St. Genís i al Palau lo Mirador. Dins el palau de gel s'han fet diversos tallers. Jo,avui, m'he dedicat a fer de reportera. La veritat és que feia molt de goig veure-ho tot plegat. Aquí teniu unes imatges del moment. Una abraçada blogguers!!