Scrapbooking Patchwork Tutoriales

29 abril 2011

Curset amb la Brigit Aubesó


Demà anirem al Racó de les Labors a fer un monogràfic de textures (patchwork). El monogràfic no sembla fàcil, la veritat...però per això hi anem...per aprendre molt.Ja us explicaré com ha anat.

28 abril 2011

Nou Premi


Aquesta vegada la Paqui m'ha enviat aquest premi. M'agrada mooooolt!! Moltes gràcies. Podeu visitar el seu bloc...fa uns amigurumis súper macos.

24 abril 2011

Vànova Amistat

Hola bloggueres!! Ahir per la tarda vam fer un intensiu de patchwork amb la meva mare. Ens hi vam posar de valent i vam poder acabar els blocs per participar/col.laborar amb la Vànova de l'Amistat per la Fira de les Labors de Verges que es celebrarà el proper 11 de juny. Estigueu alerta perquè aviat hi haurà novetats al respecte. Aquí podeu veure com han quedat. Jo vaig fer el tros de log-cabin i la meva mare l'altre...La tria de robes va ser molt acertada. Les dues vam utlitzar les mateixes combinant-les de diferent manera... Aprofito per felicitar a la meva mare perquè avui és el seu aniversari. FELICITATS MAMA!!

23 abril 2011

Diada de Sant Jordi

Espero que tingueu una molt bona Diada de Sant Jordi!! Roses i llibres per tothom!!!

19 abril 2011

1ª KDD-Torroella de Montgrí- 2ªpart

"Lo prometido es deuda". Intriga, emoció...aquí teniu les imatges de la "mona de pasqua" que em va tocar ahir a la KDD. Aquest tipus de mona són les millors perquè no engreixen gens!! Em va encantar. Com podeu veure té molts detallets i la combinació de colors és genial!!Moltes gràcies Nuna...ja saps que està en bones mans!! Gaudiu de les imatges...

18 abril 2011

1ª KDD blogguera-Torroella de Montgrí-(1ªpart)

La KDD ha estat un èxit total. Per fi hem pogut posar cares a les bloggueres que dia rere dia anem seguint. Ha estat una trobada divertida i amena. Els detallets de l'amic invisible una cucada tots. Aquí us mostro unes imatges de la trobada i del regalet que he fet jo. Ahhhhh a mi m'ha tocat la mona de pasqua...(aquestes imatges-les de la mona- us les penjaré demà...així podreu anar rumiant,pensant, imaginant, com serà aquesta "mona "tan mona),jeje!! Una abraçada per a tot@s!! Totes les bloggueres!!! El meu detallet...que anava dins d'aquesta capseta... i dins d'aquesta bosseta: (Demà obriré per vosaltres la "mona"): Continuarà...

17 abril 2011

Trobada de blogguers!!

Recordo a tothom que hi pugui assistir: Demà a les 17 hores a la plaça de la vila de Torroella de Montgrí farem la primera trobada de bloggueres!! Cal portar detallet de patchwork...ja que farem l'"amic invisible". Jo ja el tinc preparat. A veure com va la "Kdada"...Ja pujaré fotos. Salut!!

07 abril 2011

Premi


Aquí teniu el premi que m'ha atorgat la Reichel del bloc fantasia i colors. M'ha fet molta ilu. Moltíssimes gràcies Reichel per pensar en mi!! No deixeu de visitar el seu bloc dedicat al món de l'scrap. http://fantasiaicolors.blogspot.com

05 abril 2011

Welcome


Hoy os quiero mostrar un detallito que he hecho para la puerta de entrada de mi casa. Se trata de un pequeño cojín relleno de floca con unas casas aplicadas con fliselina y rematadas con un punto de festón. La puerta ha quedado estupenda. Cuando entras a casa, cierras la puerta... y ves el cojín con la palabra "benvinguts"= bienvenidos= welcome es irremediable sonreir. Espero que os guste.