Scrapbooking Patchwork Tutoriales

23 enero 2011

Sorteig


Hola blogueres!! Us informo que el bloc El talleret de la Pepa, està de sorteig. La veritat és que el bloc està molt bé i el que es sorteja també és molt interessant!! A veure si hi ha sort. Teniu temps de fer-vos-en seguidores i participar en el sorteig fins el 27 de gener. Molta sort!!

22 enero 2011

Decoupage Vidre (Safata)

Hola!! Aquest matí he anat a fer un taller de decoupage sobre vidre. La tècnica és molt similar a la que es pot fer servir per decorar una capsa de cartró. En aquest cas no cal retallar, si un no vol, un dibuix o motiu molt ben retallat...aquí s'han de fer trossos de paper petits sense fer servir tisores (res més!!). És molt ràpid de fer i el resultat és molt vistós. Aquí teniu les imatges. A veure que us sembla!!!

14 enero 2011

Sorteo


El blog de todo un poco está de sorteo por llegar a la cifra de 200 seguidores. No dejéis escapar esta oportunidad de conseguir alguna cosita hecha con todo el cariño del mundo.

09 enero 2011

Passion Scrapbooking


De les meves passades vacances a Suïssa l'única cosa que vaig comprar relacionada amb el que més m'agrada, va ser una revista que només es publica a França, Suïssa, Bèlgica, Luxemburg i Canadà, anomenada Passion Scrapbooking. Més val que no digui el que em va costar... Si hi ha algú interessat en aquesta revista que no es faci il-lusions perquè no et pots fer subscriptor, ni tampoc l'envien a l'estranger...

04 enero 2011

Suïssa 2010


Bon any a tots/@s!!!! Ja tornem a estar per casa!! Aquests dies per Ginebra, Berna, Gruyeres, Laussane...han estat fenomenals!!Hem descobert indrets maquíssims... Els paisatges nevats, la decoració nadalenca pels carrers...Tot s'ha dir que també feia un fred que pelava!! Pels nostres passejos per Ginebra vaig descobrir una merceria amb molt d'encant...Aquí en teniu unes imatges...l'única pega es que no hi vaig poder entrar perquè estava tancada, :(