Scrapbooking Patchwork Tutoriales

27 febrero 2010

Taller de boles de feltre

Aquest matí hem anat unes quantes amigues i companyes de feina a casa de la Montse a fer un taller de boles de feltre. El taller l'ha dut a terme la Roser Martínez una professional i sobretot, artista que ens ha ensenyat diferents tècniques amb feltre. Com podeu veure en les imatges hem après a fer boles, planxes i rastes de feltre. Amb cada una hem fet diferents treballs. Ens ho hem passat d'allò més bé i Roser, si m'estàs llegint, ja pots comptar que repetirem l'experiència. Ens ha encantat i el resultat final: una autèntica meravella!!

21 febrero 2010

Beatrix Potter II


Us mostro un petit treball fet en punt de creu d'un altre dels dibuixos de l'autora i il.lustradora britànica Beatrix Potter.

07 febrero 2010

Beatrix Potter


Fa uns anys va caure a les meves mans una revista de labors que duia gràfics dels dibuixos que feia la genial Beatrix Potter, escriptora i il-lustradora britànica de diversos llibres infantils de la primera dècada del segle XX. Em van agradar tant que em vaig comprar tots els llibres que estaven editats en petit format en anglès. Aquí us presento uns dels treballs relacionats amb aquesta fantàstica autora. Val la pena endinsar-se en la seva vida. Descobreixes coses fascinants. Aquest llibre el vaig comprar fa poc, està traduït al castellà. El mateix dibuix fet en punt de creu.